Vyberte stránku

Vše, co potřebujete vědět o IT službách, které nabízíme

BLOG: IT SLUŽBY

Naleznete zde návody a články, které pro Vás připravujeme ve snaze ještě více zvýšit kvalitu služeb, které Vám poskytujeme.

Rádi uvítáme Vaše náměty na další příspěvky a návody, které byste zde rádi viděli. K dispozici je pro Vás samozřejmě podpora na tel. +420 731 624 279 nebo e-mailu support@homeatcloud.cz .

Za sdílení, lajky a retweetování budeme samozřejmě rádi.

Váš tým Home at Cloud.

FAQ

1.2.2024| Home at Cloud

V našem průvodci často kladených otázek ohledně našich nabízených IT služeb. Pokud máte nějaké dotazy ohledně našich produktů a služeb, pravděpodobně zde najdete odpovědi. Pokud ne, neváhejte nás kontaktovat.

Nástroj rustdesk

1.2.2024 | Home at Cloud

Rustdesk je open source alternativou pro vzdálené připojení k počítači. Uživatelské rozhraní programu je inituitivní a podobné nástrojům, které jsou k tomuto účelu nejčastěji používány. Použití tohto nástroje pro Windows, Linux i MacOS.

První kroky ve veřejném cloudu

2.5.2017 | Home at Cloud

Pod značkou Home at Cloud nabízíme mimo klasických služeb datového centra také služby, které jsou postavené na virtuálních strojích. Mezi nimi je VPS, které je určené pro spuštění jednoho nebo několika málo serverů…

Konfigurace IPv6 rozhraní

10.3.2017 | Home at Cloud

Pokud je součástí služby, kterou u nás máte objednanou, také IPv6 adresa, je možné, že v případě použití určitého operačního systému narazíte na problém s rozhraním IPv6, které je po instalaci daného OS…

Uživatelský účet root

16.2.2017 | Home at Cloud

Pokud jste si u nás objednali službu, jejíž součástí je operační systém GNU/Linux, bude možná jednou z prvních věcí, která vás bude zajímat, kde naleznete heslo k uživateli root. Zejména, pokud se při práci v terminálu,resp. bashi dostanete do situace…

Ovládací panel ISPConfig

16.1.2017 | Home at Cloud

Popis ovládacího panelu ISPConfig Nástroj ISPConfig představuje software označovaný jako ovládací panel, tj. webové rozhraní pro management hostingových služeb poskytovaných na linuxovém serveru.

Zálohování VPS

16.1.2017 | Home at Cloud

Popis doplňkové služby zálohování VPS Zálohování představuje klíčový pilíř zajištění bezpečnosti provozu každé infrastruktury, a proto jsme do portfolia našich služeb přidali možnost objednávky zálohování jako doplňkové služby VPS.

Kontakujte nás

Když budete potřebovat pomoc, rozhodně Vás nenecháme na holičkách.

Technická podpora