Vyberte stránku

Vše, co potřebujete vědět o hostingu pro systémy Pohoda

BLOG: HOSTING POHODA

Přinášíme Vám informace, užitečné tipy, postupy a doporučení, které Vám pomohou efektivně využívat naše hostingové služby pro ekonomické systémy Pohoda.

Jak se přihlásit do administrace

26.3.2024 | Home at Cloud

Co je to zákaznický portál Home at Cloud?

V zákaznickém portálu Home at Cloud naleznete veškeré informace o Vašem zákaznickém účtu a možnost spravovat Vaše služby. K dispozici budete mít seznam vystavených, uhrazených i neuhrazených faktur, možnost rozšíření objednaných služeb, upřesnění konfigurace hardwaru objednané služby a mnoho dalších funkcí. 

Nově můžete přes náš zákaznický portál řešit Vaše technické požadavky, nahlašovat poruchy a komunikovat s naším týmem. Zákaznický portál Vám ulehčí a zefektivní Vaši interakci s námi.

Registrace do našeho administrátorského portálu je rychlá a bezplatná. Stačí několik jednoduchých kroků a získáte větší přehled o Vašich službách u Home at Cloud.

Jak se přihlásit do zákaznické administrace Home at Cloud?

1. Nastavení přístupu do administrace

Pro první přihlášení je nutné nejprve vygenerovat nové heslo na adrese: www.homeatcloud.cz/obnova-hesla. Na této stránce zadejte
e-mailovou adresu, která byla použita při aktivaci naší služby, a která byla na začátku spolupráce uvedena jako kontaktní. Následně obdržíte e-mail s odkazem na vygenerování nového hesla. Tento odkaz platí 24 hodin. Zvolte si nové heslo a poté se přihlaste do svého zákaznického účtu.

2. Přihlášení do administrace

Do zákaznického portálu se přihlásíte na adrese: www.homeatcloud.cz/prihlaseni. Použijte svou e-mailovou adresu a nově zvolené heslo k přístupu do zákaznického portálu, kde můžete spravovat svůj účet a služby.

Kontakujte nás

Když budete potřebovat pomoc, rozhodně Vás nenecháme na holičkách.

Technická podpora